Stinkande surskölj gör håret lent som kattungepäls

Jag har övergått till schampokaka och det funkar bra – men håret känns som svinto efteråt. Har nämligen slutat med hårbalsam också… Fick rådet att skölja håret med äppelcidervinäger efter tvätt med schampokaka och nu har jag testat i några veckor. Det funkar bra på så sätt att håret blir mjukt, mjukt, jättemjukt och har fått tillbaka sina forna lockar (jag har självlockigt barr).

Ca 1 msk äppelcidervinäger späds i 700-1000 cl vatten och hälls över håret.

Det som inte är så trevligt med detta är doften av äppelcidervinäger… usch och blä alltså. Jag skulle besöka mina föräldrar direkt efter att jag duschat och tvättat håret en gång och jag höll mig på behörigt avstånd… ville inte att de skulle tro att katten pissat mig i håret. Doften mattas dock i takt med att det torkar och (FÖRHOPPNINGSVIS!) försvinner i heltorrt läge. Och akta för att få det i ögonen. Svider!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *